Μετακομίσεις Πάτρα

Με έδρα τη Πάτρα, η μεταφορική μας προσφέρει ασφαλείς και γρήγορες μεταφορές μετακομίσεις στη Πάτρα στην Αθήνα αλλα και σε όλη την Ελλάδα σε Τιμές Σοκ! Οι τιμές μας αποτελούν τις ελκυστικότερες της αγοράς. Παρέχουμε την εγγύηση της μεταφορικής Παπαδημητρόπουλος, με χρόνια εμπειρίας σε μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα. Δεν είμαστε η μοναδική μεταφορική εταιρεία της Πάτρας. Είμαστε όμως η οικονομικότερη, η μεταφορική που εσείς με τις κριτικές σας έχετε κατατάξει στις κορυφαίες του χώρου. Δουλεύουμε με επαγγελματικότητα, ευγένεια, σεβασμό και χαμόγελο. Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας άριστα, τίποτα λιγότερο από αυτά που διαφημίζουμε. Ο οικογενειακός χαρακτήρας της μεταφορικής μας, ενισχύει την αποδοτικότητα μας, οργανώνουμε τις μετακομίσεις με επαγγελματισμό. Μεταφέρουμε τις οικοσυσκευές, τα έπιπλα σας, τα πιο λεπτά και ευαίσθητα αντικείμενα σας με ασφάλεια.

Metaforiki Metafores Metakomiseis Patra Athina
  • Ή Καλέστε μας Τώρα:
    Γραφείο: 2614 006480
    Kινητό: 6979589599 - 6997089889

Ανυψωτικά μηχανήματα για όλες τις συνθήκες

Δεν μας τρομάζουν τα δύσβατα σημεία, οι δυσκολόχρηστες σκάλες των πολυκατοικιών, τα στενά κλιμακοστάσια. Διαθέτουμε αυτοκινούμενα ανυψωτικά μηχανήματα, κατεβάζουμε – ανεβάζουμε τα μεγάλου όγκου αντικείμενα σας από οποιονδήποτε και σε οποιονδήποτε όροφο και μπαλκόνι.

Μεταφορική Πάτρα Αθήνα Ανυψώσεις
Μεταφορική Πάτρα Ανυψωτικό Μηχάνημα Μετακόμισης

Φοιτητικές μετακομίσεις. Χτίζουμε συνεργασίες ετών.

Οι φοιτητικές μετακομίσεις και η μεταφορική Πάτρας – Παπαδημητρόπουλος πάνε μαζί.  Τόσα χρόνια με έδρα σε μία πόλη που φιλοξενεί χιλιάδες φοιτητές, έχουμε ταυτίσει το όνομα μας μαζί τους. Είτε πρόκειται για μετακόμιση στην Πάτρα, είτε για μετακόμιση από την Πάτρα δηλώνουμε εδώ και πολλά χρόνια παρόντες. Χτίζουμε συνεργασίες ετών, αντιμετωπίζουμε τους φοιτητές σαν παιδιά μας. Η προτίμηση τους στο πρόσωπο μας, από τους ίδιους μαζί με τις οικογένειες τους μας τιμάει δεόντως. Άλλωστε, οι περισσότερες συνεργασίες εμπεριέχουν πολλές μετακομίσεις για το ίδιο φοιτητικό σπίτι εντός του διαστήματος φοίτησης.

Μετακομίσεις Πάτρας από τη μεταφορική Παπαδημητρόπουλος. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

  • Ή Καλέστε μας τώρα:
    Γραφείο: 2614 006480
    Kινητό: 6979589599 - 6997089889

Μετακομίσεις σε περιοχές στην Πάτρα

Περιοχές όπως το κέντρο της Πάτρας, τα Υψηλά Αλώνια, το Σκαγιοπούλειο, η Αγυιά, η Αγία Σοφία, το Προάστιο, η Ανθούπολη, το Ζαβλάνι, το Ρίο, ο Καστελλόκαμπος, τα Συχαινά, τα Ζαρουχλέικα, η Οβρυά, η Εγλυκάδα, η περιοχή των Τ.Ε.Ι και πλήθος άλλων, βρίσκονται στο μενού των συχνότερων διαδρομών μας. Αυτά είναι οι εύκολες, τα γρήγορα εντός Πατρών δρομολόγια.

Δρομολόγια εκτός Πατρών

Πραγματοποιούμε επίσης καθημερινές μετακομίσεις από την Πάτρα σε Αθήνα Θεσσαλονίκη, εξυπηρετούμε με συνέπεια εταιρείες, επαγγελματίες, ιδιώτες.

Σχόλια Πελατών:

“Δεν έχω λόγια να εκφραστώ για την Ελένη για την άψογη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε για τα αδέλφια Κώστα και Αλέξη, το προσωπικό τους, που με υπευθυνότητα με βοήθησαν να μεταφέρω πράγματα στην Πάτρα, στην Αθήνα και στο Δερβένι!!!!! Συγχαρητήρια στον Χρήστο Παπαδημητρόπουλο για την εκπληκτική οικογένεια του!!!! Τέλειοι επαγγελματίες!!!! Αν χρειαστεί πάλι θα τους καλέσω και φυσικά θα τους συστήσω!!! Σας ευχαριστώ πολύ! Ρούλα Παππά”

“Είχα τουλάχιστον ένα μήνα που προσπαθούσα να βρω κάποια υπεύθυνη μεταφορική εταιρεία για να μεταφέρω το πιάνο μου, μια πολύ “λεπτή” κι “ευαίσθητη” μεταφορά! Υπήρχαν εταιρείες που στα site τους διαφήμιζαν ότι μεταφέρουν πιάνα…όταν όμως επικοινωνούσα μαζί τους, μου δήλωναν ότι αδυνατούσαν να αναλάβουν την ευθύνη αυτή.
Ώσπου είδα το site του κ. Παπαδημητρόπουλου. Με το πρώτο τηλεφώνημα κατάλαβα ότι ο άνθρωπος ξέρει τη δουλειά του και ότι υπόσχεται στην ιστοσελίδα του το πραγματοποιεί.
Ο άνθρωπος δεν κάνει μεταφορές…κάνει ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟ !!!
Παρέλαβε το πιάνο μου, έκανε εξαιρετικό αμπαλάρισμα και με το έμπειρο προσωπικό του σε χρόνο πολύ σύντομο, μου το παρέδωσε στην κατοικία μου ΑΘΙΚΤΟ !

Σε ευχαριστώ κ. Χρήστο καθώς και το προσωπικό σου! Μπράβο σας! Είστε Επαγγελματίες (με Ε κεφαλαίο)!”